Ultimate magazine theme for WordPress.

Komentar urednika: Okupaciju Bosne omogućio je Bakir i njegova SDA!

41

Nakon predizbornih referendumskih dešavanja u manjem nam bh entitetu, kada su isti pohodili članovi vrha Srbije i vodili brigu o 49% Bosne, kao da im je babovina, na sceni imamo Stolac. Grad, koji je po Čoviću „hrvatski“.

\r\n

Da je Čović očigleno u pravu dokaz je današnji pohod potpredsjednika Vlade Hrvatske i ministra vanjskih poslova Hrvatske, koji su u Stolac došli da riješe problem. Baš kao na svojoj babovini.

\r\n

Ova vijest prošla je neopaženo kod bh diplomatskih krugova. Ovdje se posebno misli na predstavnike Bošnjaka u tijelima vlasti na čelu sa Bakirom Izetbegovićem, koji ćuti iz više razloga. Jedan od njih je sigurno dogovor sa Draganom Čovićem o parčanju dijela BiH i ustupanju tog parčeta u svrhu legalizacije ustašošonske tvorevine poznatije kao „Herceg – Bosna“.

\r\n

Stolac i stanje u ovom sunčanom gradu najbolji je povod za realizaciju nauma vođa konstitutivnih kolonizatora Bosne, jer pravljenjem etnički čistih avlija dugoročno osiguravaju vladavinu svojih mafijaških klanova (čitaj: porodica), neometanu pljačku naroda i resursa te, što je najbitnije, osiguravaju svoju budućnost izvan, u normalno uređenim zemjama, zagarantovanih zatvorskih rešetki.

\r\n

I dok Srbi mogu biti ponosni na svog nacionalnog dželata – Slobodana Miloševića, te u skladu sa tradicionalnom srpskom mitologijom istog proglasiti za sveca, sada tu priliku imaju i Bošnjaci. A sve ovo, jasan je dokaz da sa genima nema šale. Jedan je, i to Balkanski! (Danijel Senkić)