Željko Mitrović tvrdi da je rekao da će prekinuti, a ne ukinuti “Zadrugu”

Vlasnik srbijanske televizije Pink Željko Mitrović tvrdi da nije izjavio da će ukinuti reality show “Zadruga” već samo prekinuti.

Naime, on je prilikom gostovanja u emisiji Hit Tvit objasnio da je ovaj reality show samo prekinuo iz solidarnosti zbog tragičnih događaja koji su zadesili Srbiju u maju ove godine.

“Bez obzira što nam je to bilo prilično komplikovano, mi smo toj molbi izašli ususret. Vrlo sam bio precizan, rekao sam prekinuti a ne ukinuti”, rekao je Mitrović.

Iako je Mitrović ranije javno priznao na svom Twitter profilu da je na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića donio odluku da će ukinuti “Zadrugu” u roku od deset dana.

“Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program ‘Zadruga’. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”, napisao je Mitrović.

Također, Mitrović već priprema sedmu sezonu ovog showa, koji će nositi naziv “Zadruga Elita”. Navodno će ovaj serijal biti modificiran i da će biti nulta tolerancija na nasilje, a trebao bi se prikazivati najesen.

Podijeli objavu

Možda vas zanima