Aleksandar Šapić kandidat Vučićevog SNS-a za gradonačelnika Beograda

Potpredsjednik Srpske napredne stranke (SNS), bivši vaterpolista Aleksandar Šapić bit će prvi na listi ove stranke na beogradskim izborima.

“Tačno je. Glavni odbor će se održati 11. februara, kad bi trebalo da potvrdimo obje liste, parlamentarnu i gradsku. Očekujemo da u jednom danu predamo te obje liste”, rekao je Šapić za TV Pink.

On je naveo da ga je na Predsjedništvu stranke Aleksandar Vučić predložio za kandidata za gradonačelnika Beograda.

Šapić je istakao da povjerenje koje mu je ukazano kanidaturom za gradonačelnika Beograda predstavlja veliku čast, ali i ogromnu obavezu, prenos Blic.

“Beogradom se bavim 12 godina, deset godina sam predsjednik najmnogoljudnije opštine u Srbiji i vjerujem da imam dovoljno znanja, iskustva i rezultata u lokalnoj politici. Ispred nas je jako važan period u kome bi trebalo da Beograđanima na jedan kvalitetan način predstavimo šta su naši planovi za Beograd, šta je ono što je do sada urađeno i šta bi moglo još bolje da se uradi”, rekao je Šapić.

Kako je dodao, nije čovjek koji je sklon euforiji.

“Izbori su ispred nas, treba se potruditi, dobiti povjerenje građana, izlazio sam na izbore i znam koliko je to teško, zato mislim da za euforiju nema prostora”, naglasio je.

Podijeli objavu

Možda vas zanima