BBC prekinuo emitiranje redovnog programa zbog stanja kraljice Elizabete

BBC-jev prvi kanal promijenio je redovni dnevni raspored i emitira vijesti uživo jer raste zabrinutost oko zdravlja kraljice Elizabete II.

Britanska kraljica ne osjeća se dobro u svom domu u Balmoralu i pod nadzorom je ljekara. Drže je pod medicinskim nadzorom nakon jutrošnje procjene, a BBC-jev vodeći kanal prekinuo je svoju epizodu Bargain Hunta kako bi pokrio najnoviju priču.

U saopćenju iz Buckinghamske palače piše da se 96-godišnjakinja osjeća ugodno u Balmoralu, a BBC javlja da je kraljevska obitelj obaviještena o njezinom stanju.

Na videu objavljenom na Twitteru može se vidjeti kako je program prekinut kako bi započeli s izvještavanjem o kraljičinom stanju.

Princ Charles, koji je prvi u redu za prijestolje, i njegova supruga Camila na putu su ka Balmoralu, gdje se kraljica odmara, objavila je Clarence House. U škotsku palaču putuje i princ William.

Rođena 1926. godine, Elizabeta je kraljica Velike Britanije od 1953. Zabrinutost za njezino zdravlje raste otkako je njen suprug, princ Philip, umro prošle godine.(klix.ba)

Podijeli objavu

Možda vas zanima