Britney Spears otkrila da se plaši života na slobodi: Bojim se da ću pogriješiti

Kako se pokret #FreeBritney približava pretvaranju u stvarnost, Britney Spears je na Instagramu otkrila svoje strahove u vezi sa životom nakon šte je 13 godina provela pod kontrolom drugih koji su imali poziciju njenih zakonskih skrbnika – prije svega njenog oca.

U dužem tekstu na Instagramu, pjevačica se u petak obratila svojim fanovima i rekla da iako je zahvalna što je konačno u poziciji u kojoj se nalazi, ima neke brige – uglavnom, da će joj se život vratiti u “paparazzo ludnicu” kao što je bilo prije i da će svaka greška završiti na naslovnicama novina.

“Bit ću samo iskrena i reći ću da sam toliko dugo čekala da se oslobodim situacije u kojoj se nalazim… a sada kada je stvarnost, strah me učiniti bilo šta jer se bojim da ću pogriješiti”, napisala je Spears.

“Naporno sam radila, a sada kada je sve bliže kraju, jako sam sretna, ali ima mnogo stvari koje me plaše”, otkrila je pjevačica.

Potom je objasnila da su paparazzi, nakon što je ponovo dobila odobrenje da vozi, počeli da je prate.

“Paparazzi trče kroz drveće i jezivo je!…Ne sviđa mi se što pokušavaju da me uplaše i iskoče… kao da žele da uradim nešto ludo! Kao što sam rekla, bojim se da ne učinim nešto pogrešno…”, dodala je.

Komentarisala je i svoju skrbničku poziciju te je rekla da je “zgrožena sistemom” koji joj je omogućio starateljsku poziciju.

“Nisam učinila ništa da se prema meni ponašaju kako su se ponašali 13 godina! Zgrožena sam sistemom i voljela bih da živim u drugoj zemlji”, napisala je.

Spears se također u objavi osvrnula na njenu porodicu, napisavši: “Gospode, smiluj se dušama moje porodice ako ikada napravim intervju.”

U septembru je pjevačicin otac, Jamie Spears, suspendiran s pozicije staratelja njene imovine, što je signaliziralo da bi prekid aranžmana mogao biti u bliskoj budućnosti. Još jedno ročište zakazano je za 12. novembar kako bi se utvrdilo hoće li se to dogoditi.

U međuvremenu, računovođa John Zabel preuzeo je privremenu kontrolu nad njenom imovinom, dok je Jodi Montgomery ostala staratelj ličnih pitanja.

Podijeli objavu

Možda vas zanima