U BiH danas oblačno vrijeme s padavinama

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne na sjeveru i sjeverozapadu Bosne se očekuju susnježica ili snijeg, u ostatku zemlje kiša.

Poslije podne u Bosni se očekuje prestanak padavina, a u Hercegovini slaba kiša. Vjetar slab promjenjivog smjera. Temperatura zraka u Bosni između 0 i 6, a u Hercegovini između 8 i 12 °C.

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme s kišom. Padavine uglavnom u jutarnjim satima i prije podne. Temperature zraka će biti između 3 i 6 °C.

utorak će biti pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu od 6 do 9, a dnevna od 3 do 8, na jugu od 10 do 14 stepeni celzija.

srijedu će biti pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne će biti slaba kiša u većini područja. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 4 do 10, na jugu do 13 stepeni.

četvrtak bi trebalo biti pretežno oblačno vrijeme uz djelimično razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od 3 do 7, na jugu do 10, a dnevna od 9 do 15 stepeni celzija.

Podijeli objavu

Možda vas zanima