Izbori u BiH su bez izbora – Znate za koga morate glasati!

Iako je Bosna i Hercegovina prva u Evropi po broju političkih stranaka, sa preko stotinu političkih subjekata prijavljenih za Izbore 2022, niko od prijavljenih političkih stranaka ili kandidata nije branio interese građana u protekle dvije godine brutalnog kršenja ljudskih prava. Zbratimljena pozicija i opozicija u donošenju nehumanih tzv. zdravstvenih mjera pokazala je da su izbori u BiH bez izbora, jer osim BOSS – Bosanske stranke niko od političara ili stranaka nije branio i odbranio građane i njihova prava pred kovid terorom.

Pored teške ekonomsko-političke krize, najave nastavka terora novih tzv. zdravstvenih mjera bili su dodatni razlog za političku mobilizaciju na listama BOSS-a boraca za ljudska prava koji su stali u odbranu građana uz otvoreno imenovanje svih koji su prodali državu i ugrožavaju zdravlje i živote građana. Jedan od kandidata BOSS-a, koji se aktivno suprotstavio kovid teroru bez obzira na sve rizike i zastrašivanja otvoreno kritikujući odgovorne – je novinar i publicista Fatmir Alispahić, koji je nosilac liste BOSS-a za Parlament Federacije BiH.

Pozivamo građane da već danas donesu odluku da glasaju za kandidate BOSS – Bosanske stranke na svim listama, a uz Mirnesa Ajanovića, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH, kandidatura Fatmira Alispahića predstavlja dodatno političko oružje BOSS-a u borbi protiv nemoralne vlasti i kovid fašizma, što daje garanciju da će svaki glas za BOSS biti usmjeren u zaštitu interesa građana i protiv političko-zdravstvenih psihopata i svih koji se usude djelovati protiv ljudskih prava bilo koga.

Podijeli objavu

Možda vas zanima