Novo na političkoj sceni u BiH: Politička stranka pozvala građane da se ujedine u borbi za svoja prava kandidaturom na izborima – Budi kandidat BOSS-a

Pozivom Budi kandidat BOSS – Bosanske stranke, predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović i publicista Fatmir Alispahić – pozivaju na političku mobilizaciju u borbi protiv kršenja ljudskih prava, covid terora, poskupljenja, neimaštine, prevara i loše vlasti – otvaranjem kandidatskih izbornih listi svim građanima Bosne i Hercegovine – i mladima i starijim, koji kao pošteni građani ove države imaju hrabrosti, odlučnosti, želje i znanja da se suprotstave svim problemima našeg društva. Bosanska stranka je prva politička stranka u Bosni i Hercegovini koja uvodi otvoren proces izbora kandidata za kandidatske liste na Općim izborima 2022.

Kao politički subjekt koji je 28 godina uvijek bio uz građane, naročito u protekle dvije najteže poslijeratne godine kada su vlast i opozicija u zlobnom jednoumlju pokazali koliko su opasni za zdravlje, egzistenciju i živote građana  provodeći covid  represije, BOSS je jedina politička opcija koja se suprotstavila političko-birokratskoj torturi i zaštitila građane Bosne i Hercegovine koji su prvi u cijelom svijetu imali slobodnu teritoriju od kovidmanije.

Kako bi sačuvali slobodnu Bosnu i Hercegovinu i obezbijedili svim građanima pravo na pravdu, sigurnost i poštivanje ljudskih prava – BOSS poziva građane da se slanjem otvorene poruke da se ima za koga glasati zajedno suprotstavimo nepravdi kako bi svima izgradili i obezbijedili sigurnu budućnost.

Prijavu za kandidatske liste BOSS-a možete izvršiti jednostavnim popunjavanjem online formulara na web stranici izbori.boss.ba do 27. juna 2022. godine.

Podijeli objavu

Možda vas zanima