Svi politički banderaši su kršili ljudska prava i traže glas da to nastave

Vladajuće stranke i lažni opozicioneri troše milione maraka na plakate po banderama, LED ekranima, džambo plakatima, sve medijske reklame i bizarne političke sapunice, a sve kako bi ubijedili građane da glasaju za njih da bi nastavili kršiti ljdska prava, kako su to radili posebno protekle dvije godine. Činjenica da 144 od 145 političkih stranaka mora potrošiti orgoman novac u ubijeđivanje građana da njihove stranke trebaju dobiti podršku na izborima dovoljno govori o sigurnosti u sebe i svoj rad u redovima tih istih stranaka.
BOSS za razliku od svih licemjernih potrošača predizbornog novca – banderaša, nije i neće ni voditi kampanju raznim plakatima i bilbordima, niti bilo kakvim medijskim reklamama, jer BOSS smatra da se kampanja vodi svakog dana između izbora, rješavanjem konkretnih problema koji građani imaju. Političke stranke moraju zaslužiti da se za njih glasa, a ne ubjeđivati građane milionskim iznosima iz javnih budžeta. Kada su kukavički svi šutili na brutalno kršenje ljudskih prava, ili su direktno djelovali protiv prava građana – BOSS je djelovao i tražio poštivanje Ustava BiH i Europske konvencije ljudskim pravima i osnovnim slobodama, organizovao javna javljanja i komunicirao sa građanima, vodio pravne bitke pred institucijama i uspio u svojoj borbi, te time pokazao svim političkim banderašima da rad mora biti kontinuiran, a ne sveden na plaćenih 30 dana prije dana održavanja izbora.
Eventualna pobjeda tih stranaka, od kojih je svaka na nekom nivou vlast, znači dovođenje u pitanje hoće li biti dovoljno hrane, struje i ostalih energenata za građane jer su svi pokazali nesposobnost i odustvo brige za narod prethodne dvije godine, ali i direktno ugrožavanje zdravlja i života građana primjenom eksperimentalnih metoda.
Glasom za BOSS – Bosanska stranka – Mirnes Ajanović, na svim nivoima – pa i onim gdje zbog izbornih jedinica nisu ispisani Mirnes Ajanović i Fatmir Alispahić, jer se time glasa i za sve kandidate BOSS-a na svim nivoima, te lobiranjem kod prijatelja za BOSS građani mogu biti sigurni da će imati istinskog zastupnika u svim zakonodavnim institucijama. Za razliku od političkih banderaša koji uz sebe imaju samo bandere, BOSS ima građane jer smo se zajedno borili i izborili za slobodnu BiH i imamo obavezu sačuvati slobodu!

Podijeli objavu

Možda vas zanima