BOSS: Zajedno smo naj(jači)

U vrijeme nezapamćene ekonomske krize u BiH, jake inflacije, životarenja na kredit i potpune neizvjesnosti kako prezimiti – vladajuće političke elite i kvazi opozicioneri svjesno troše milionska novčana sredstva u cilju obmane birača da te stranke uživaju veliku podršku građana. Putem dobro plaćenih pristalica, prevoženih brojnim autobusima od jedne do druge stranačke promocije, stvaraju lažnu sliku o navodnoj podršci građana izbornim obećanjima iako bukvalno plaćanjem ubjeđuju svoje sopstvene pristalice daglasaju za njih.
BOSS nije na takav način vodio kampanju, kao što nema ni jednog plakata, bilborda ili medijskih reklama, jer je BOSS kampanju vodio borbom za prava građana i njihove slobode posebno protekle dvije godine zaustavljajući najavu terira od strane vlasti, kao i borbom proteklih 28 godina protiv vlasti koja je ugrožavala ljudska prava.
Djelovanje svih ostalih stranaka koji se građana sjete samo 30 dana prije izbora, a redovno su kršili ljudska prava, uzevši u obzir da i u ovih 30 dana kampanje zastrašuju građane, dokazuje da bi se još brutalije ponašali u slučaju ponovnog osvajanja vlasti.
Upravo zbog toga građani se moraju suprostaviti nastavku terora, glasanjem za BOSS – Bosanska stranka – Mirnes Ajanović, i time za Mirnesa Ajanovića kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH i kandidate na ostalim izbirnim nivoims, te pozvati svoje poznanike da učine isto, jer smo jedino zajedno ne samo jači nego i (naj)jači.

Podijeli objavu

Možda vas zanima